persbericht

10 / 06 / 2024

terug naar press room

Milieuvriendelijk wasmiddel uit Nederland

De wasmiddelen van NaturalSenz zijn milieuvriendelijk en bestaan uit hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn. Ze zijn vrij van microplastics en bevatten geen producten van dierlijke oorsprong. Ze bevatten geen water en worden in Nederland geproduceerd wat zorgt voor minder CO2 uitstoot tijdens het transport. Informatie: www.naturalsenz.eco.

NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn net zo krachtig als andere wasmiddelen. Ze zorgen voor een stralend schone was en zijn verpakt in FSC-karton in plaats van plastic. Dankzij een uitgekiende samenstelling zorgen ze al bij een wastemperatuur van 20 graden voor een uitstekend resultaat. 

De waspoeders bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten van NaturalSenz zijn volledig biologisch afbreekbaar en voldoen aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van alle ingrediënten en hun werking. 

Dermatologisch getest
In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was. Daarnaast zijn de waspoeders dermatologisch getest met goed resultaat. De producten van NaturalSenz zijn voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Informatie
Alle producten van NaturalSenz zijn online verkrijgbaar via www.naturalsenz.eco. NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur, consumentenadviesprijs € 9,59.

Over NaturalSenz
NaturalSenz wasmiddelen worden gemaakt door Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Senzora is in Nederland de enige aanbieder die dit soort producten helemaal zelf ontwikkelt en produceert. 

NaturalSenz is als natuurlijk wasmiddel gecertificeerd door Ecocert, de geaccrediteerde partij die controleert op naleving van de Europese ecologische eisen. Het keurmerk van de Vegan Society geeft de garantie NaturalSenz een vegan wasmiddel is.  Ga voor meer informatie naar www.naturalsenz.eco.