persbericht

22 / 10 / 2023

terug naar press room

Met Lynn de keuken in

Cadeautip voor de feestdagen: heerlijk kookboek van TV-chef Lynn van de Vorst

Of het nu weekend is of een doodgewone doordeweekse dag: Met Lynn de keuken in staat garant voor zeven dagen per week lekker eten. Lynn kookt toegankelijk en ongecompliceerd, maar altijd bourgondisch en hoog op smaak. Ze besteedt aandacht aan mooie presentaties op je bord en makkelijke menucombinaties voor gezellige etentjes thuis.

Het kookboek van de kleurrijke TV-chef ligt nu in de winkel. Een leuke cadeautip voor de feestdagen.

Van snelle gerechten (die sowieso tot je vaste repertoire gaan behoren) tot uitgebreide borreltafels: Lynn neemt je mee haar gezellige keuken in. Ze is praktisch ingesteld en weet als geen ander met minimale inspanningen het maximale uit ieder gerecht te halen.

Over Lynn van de Vorst
Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) is TV-chef, Instagram-kok en influencer met bijna 100K volgers. Sinds oktober 2023 heeft ze haar eigen programma Streetfood op Njam.tv waarin ze Nederlands beste streetfood op de kaart zet.

Dagelijks inspireert ze haar volgers met de lekkerste recepten en neemt ze hen mee op al haar culinaire avonturen en citytrips. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Puglia tot aan Parijs; Lynn is op de hoogte en weet waar je moet zijn. Lynn komt uit Veldhoven en woont in Amsterdam.

Informatie
Met Lynn de keuken in van Lynn van de Vorst is verkrijgbaar in boekwinkels en webshops. ISBN 978 90 488 6778 3, Hardback, Prijs € 29,99, 192 pagina’s. Uitgeverij Carrera Culinair is een imprint van Overamstel uitgevers.