persbericht

01 / 07 / 2024

terug naar press room

Met lengte het fijnste poloshirt

Poloshirt Madrid: dankzij het Girav maatsysteem met 3 lengtematen altijd een optimale pasvorm

Poloshirt Madrid van Girav is enorm populair bij langere mannen. Met altijd een perfecte pasvorm, alsof het op maat is gemaakt. Dat is te danken aan het maatsysteem van Girav: de polo is verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL, in 3 lengtematen. 

Nederlandse mannen zijn met een gemiddelde lengte van 1.84 meter de langste ter wereld. Dat vereist een nieuwe kijk op kleding. Voor het Nederlandse kledingmerk Girav reden om zich hierin te specialiseren. 

Modeklassieker
Girav Poloshirt Madrid is een echte modeklassieker met een sportieve en toch zakelijke uitstraling. Hij is gemaakt van luxe piqué katoen en heeft een regular fit. De stof is voorgekrompen en gewassen waardoor de polo altijd zijn pasvorm behoudt. Door het gebruik van een speciale wassing voelt het shirt zacht en comfortabel aan.

Vooral mannen met een lang bovenlichaam geven de voorkeur aan comfortabele poloshirts met extra lengte omdat deze niet opkruipen. Nog een pluspunt: het shirt heeft baleinen in de kraag voor extra stevigheid, waardoor hij altijd mooi in model blijft, hoe vaak je hem ook draagt.

Het Madrid poloshirt is een prima alternatief voor een overhemd en is verkrijgbaar in 16 kleuren. Of je ‘m nu casual draagt of op kantoor, met een perfect passende polo zie je er altijd goed uit.

Informatie
Girav Poloshirt Madrid is verkrijgbaar op www.girav.nl voor € 69,95. In de maten S t/m 3XL, in 3 lengtematen: Standard Long Fit, Long Fit en Extra Long Fit. Met behulp van de maatkiezer op www.girav.nl vind je de juiste maat.

Over Girav
Het Nederlands kledingmerk Girav is uit nood geboren. T-shirts die uit je broek kruipen? Of wel lang genoeg maar dan weer veel te wijd? Na een paar keer wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Een T-shirt in de juiste lengte en ook nog in goede kwaliteit was voor 2010 niet te vinden. Daarom biedt Girav T-shirts en inmiddels een gehele kledinglijn in 3 verschillende lengtematen en vind je bij Girav altijd je perfecte fit. De drie belangrijkste pijlers van Girav zijn dan ook: de beste kwaliteit, optimale pasvorm en supergoede service.