persbericht

21 / 10 / 2020

terug naar press room

Meer licht is meer zicht op de fiets

Met de nieuwe fietsverlichting van Olight heb je veel meer zicht en wordt je beter gezien

Olight, bekend van de krachtige LED-zaklampen, komt nu met een set puike fietslampen. Zo is het achterlicht RN120 heel bijzonder omdat het feller gaat branden naarmate je harder remt. Dat is te danken aan ingenieuze sensortechnologie. De Olight Allty 2000 is een compacte fietslamp die maar liefst 160 meter ver schijnt. Ideaal bij hoge snelheden op onverlichte wegen. Een speciale lens zorgt ervoor dat je tegenliggers niet verblindt. Ga voor meer informatie naar www.olightstore.nl. 

De oplaadbare, draadloze fietslampen van Olight zijn op zowat alle fietsen te gebruiken. Of het nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, e-bike of speed pedelec is, ze passen altijd.

Fietslamp Olight Allty 2000
De Olight Allty 2000 is een oplaadbare fietslamp met 5 lichtstanden en 4 helderheidsniveaus per lichtstand. In de hoogste stand is de lichtopbrengst maar liefst 2000 lumen. In de zuinigste stand van 55 lumen blijft de lamp 14,5 uur branden. De memoryfunctie zorgt ervoor dat de laatst ingestelde stand wordt bewaard. Het display bovenop geeft alle informatie die je nodig hebt.

De speciale optische lens is zo geconstrueerd dat je tegenliggers niet snel verblindt en dat het licht goed over het wegdek en de omgeving wordt verspreid. Erg fijn en veilig als je over oneffen terrein fietst. De Allty is snel vast te zetten op het stuur door middel van een bajonet-snelsluiting.

De lichtgewicht fietslamp is extra degelijk uitgevoerd en bestand tegen alle weersomstandigheden. De krachtige, dubbele 3500mAh accu is oplaadbaar via een usb kabel. Slim: de lamp kan ook als powerbank en helmlamp worden gebruikt. 

Achterlicht Olight RN120
De Olight RN120 is een achterlicht dat werkt als een remlicht. Dankzij ingenieuze technologie gaat de lamp namelijk feller branden bij een sterke vertraging. Als je remt valt dat dus direct op in het verkeer. Het licht is rondom, tot 260 graden goed zichtbaar. Er zijn meerdere lichtstanden.

Een ander groot voordeel is dat dit achterlicht gewoon oplaadbaar is. Je kunt het snel monteren en demonteren dankzij de snelsluiting: handig tegen diefstal of om op te laden. Past in elke jaszak.

Informatie
De fietslampen van Olight zijn verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Twee jaar garantie. Consumentenadviesprijs Olight Allty 2000: € 179,95. Deze fietslamp is ook in twee lichtere versies verkrijgbaar: Olight RN800 (800 lumen) € 74,95 en Olight RN1500 (1500 lumen) € 97,95. Achterlicht Olight RN120: € 44,95. Ga voor meer informatie naar www.olightstore.nl.

 

Over Olight
Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen. 

De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 25.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.