persbericht

30 / 10 / 2020

terug naar press room

Maak van je badkamer een luxe Spa

De Witte Lietaer Excellence, luxe badtextiel van 100% gekamd Australische katoen

Met de Excellence-collectie van De Witte Lietaer ervaar je de weldaad van een luxe Spa in je eigen badkamer. De nieuwe serie badtextiel is gemaakt van 100% gekamd Australische katoen dat bekend staat om zijn sterke, volle draad. Het geeft een diepe glans en kleur en maakt handdoeken uitzonderlijk zacht, slijtvast en absorberend. 

De collectie bestaat uit handdoeken van klein naar groot, van gastendoekje tot badlaken. Verkrijgbaar in maar liefst 39 kleuren. Zo kun je altijd een combinatie maken die perfect past bij je badkamer, of je nu houdt van eigentijds, landelijk, klassiek of minimalistisch design. De Excellence-serie heeft ook bijpassende badjassen en badmatten in de belangrijkste kleuren.

Hotelkwaliteit
De uitzonderlijke zachtheid van de collectie geeft een heerlijk, comfortabel gevoel. De handdoeken worden na het wassen juist voller in plaats van vlakker. De eigentijdse boordafwerking geeft ze een prachtige uitstraling. Het gekamde katoen van 600 gram per m2 is vormvast, de krimp van de boord is dan ook minimaal.

Australisch katoen is een nieuw label voor natuurlijk katoen, geplukt in de Australische regio’s New South Wales en Queensland. Het heeft superieure gareneigenschappen zoals een natuurlijke zachtheid en een goede opname van katoenkleurstof. De handdoeken zijn van de allerbeste hotelkwaliteit: De Witte Lietaer levert dan ook aan hotels wereldwijd.

Informatie
De Witte Lietaer Excellence is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Consumentenadviesprijzen: Washandje € 4,45, Gastendoek 40×60 € 7,95, Handdoek 50×100 € 15,95, Badhanddoek 70×140 € 31,95, Badlaken 100×150 € 47,95, Badjas € 119,95, Badmatten vanaf € 29,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be. 

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.