persbericht

05 / 07 / 2024

terug naar press room

Maak je kilometers sneller en lichter dan ooit

Nieuw: Mizuno Wave Sky 8, met MIZUNO ENERZY NXT

Mizuno introduceert de Wave Sky 8 met MIZUNO ENERZY NXT in de vernieuwde tussenzool. Het model is daardoor lichter en responsiever dan ooit. Het nieuwe SMOOTH STRETCH WOVEN-bovenwerk zorgt voor een ongeëvenaarde pasvorm. Deze combinatie geeft een ultiem zwevend gevoel bij elke stap, met meer stabiliteit en snelheid. Een ideale hardloopschoen voor langeafstandsraces.

De Wave Sky 8 heeft een dubbele foamlaag in de tussenzool voor een soepele en tegelijk dynamische loopervaring. MIZUNO ENERGY in de onderlaag zorgt voor een zachte landing, terwijl het nieuwe, reactieve MIZUNO ENERZY NXT-materiaal in de bovenlaag garant staat voor een hoge energieteruggave.

Verbeterde Wave Plate
Tussen de twee dempende lagen ligt de bekende Wave Plate die op 4 punten is verbeterd. Bij de hiel is er een stukje uitgespaard voor zachtere landingen en aan de binnenzijde is hij verhoogd voor meer ondersteuning. De Wave Plate is stijver dankzij een honingraadstructuur en volgt ook meer de vorm van de voet. Tevens is de schoen 30 gram lichter wat bij lange afstanden erg prettig is. Dankzij de 3D-structuur van de zool geeft de Wave Sky 8 je nog meer steun voor vlotte en stabiele runs.

Smooth Stretch Woven
Het Smooth Stretch Woven bovenwerk is ontworpen voor een gecontroleerde rekrichting bij hardloopbewegingen. Het biedt stretch en tegelijk stevigheid: het past zich aan aan je voet en houdt de voetpositie correct.

De hielkap is wat verhoogd waardoor de schoen ook geschikt is voor hardlopers met een inlegzool. De gevormde, elastische tong ligt prettig op de wreef waardoor je nergens drukpunten of irritaties ervaart. Het Mizuno logo is flexibel geprint voor een stijlvol design.

De Wave Sky 8 is een geweldige trainingsschoen voor hardlopers met een gemiddeld tempo. De slijtzool is gemaakt van uiterst duurzaam X10 carbonrubber voor eindeloos veel kilometers. 

Informatie
De Mizuno Wave Sky 8 is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 190. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Sergio Ramos, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom. 

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing.nl@eu.mizuno.com en www.mizuno.com.