persbericht

25 / 01 / 2020

terug naar press room

Download beeldmateriaal

Download tekst

Luxueuze, weelderige bedding

Najaarscollectie: De Witte Lietaer Piper, van fluweelzacht flanel

Wie slaapt er niet graag in een bed met een luxueuze, weelderige bedding? Het warme, luisterrijke gevoel van flanel is onovertroffen. Het nieuwe dekbedovertrek Piper uit de flanelcollectie van De Witte Lietaer geeft je die verrukkelijke beleving. De zachtgrijze tint, het smaakvolle dessin en de nauwgezette afwerking maken van je slaapkamer een lekker warm nest. De vrouwelijkere lilac-variant is eveneens prachtig. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Het fijne, comfortabele dekbedovertrek van fluweelzacht flanel waarborgt een goede nachtrust. Het dubbelzijdige Piper-bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Dankzij de 2-in-1 afwerking bepaal je zelf of je je kamer wilt opfleuren met het dessin of voor de unikleurige achterzijde kiest.

Door 100% katoen te ruwen krijg je een prachtige stof met een hele luxe uitstraling. Flanel voelt extra zacht, comfortabel en warm aan wat bijdraagt aan een uitstekend slaapcomfort. Het dekbedovertrek is gemakkelijk te onderhouden: het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks.

Informatie
De Witte Lietaer Piper dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-flanel. Winkeladviesprijs € 169,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.