persbericht

13 / 09 / 2023

terug naar press room

Luxueuze, fluweelzachte badjas

Nieuw van MOOD!T: Badjas Reese in 9 prachtige kleuren

De nieuwe badjas Reese van MOOD!T is behaaglijk, fluweelzacht en lekker warm. De lange, luxueuze badjas is heerlijk voor thuis en modieus voor een bezoek aan de Spa. De binnenzijde is gemaakt van absorberende badstof en de buitenzijde van zacht microvezel fluweel.

Wikkel je na een douche in je badjas en je bent meteen droog. De Reese is unisex en verkrijgbaar in de mooiste trendkleuren van dit najaar: Navy Blue, Arctic, Cactus, Deep Red en Sunshine. Maar ook in meer traditionele kleuren als White, Black, Silver en Sand. De badjas heeft een ruime capuchon, twee diepe zakken en een ceintuur rond de taille. Informatie: www.moodithome.com.

Made in Green-label van Oekotex
Alle MOOD!T producten hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument tevens dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

Informatie
De MOOD!T Reese Badjas is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Consumentenadviesprijs € 79,95. Ga voor meer informatie naar: www.moodithome.com.