persbericht

10 / 02 / 2021

terug naar press room

Loop harder dan ooit en 17% zachter

Mizuno Wave Skryrise 2: ongekend veel demping en een uitstekende energieteruggave

De Wave Skyrise 2 is een allround hardloopschoen met nieuwe technologie van Mizuno. Deze editie van de Skyrise heeft het responsieve ENERZY-foam in de zool. Het is onder de Wave-constructie geplaatst en zorgt voor een ongekende demping en energieteruggave. Het materiaal is 15% veerkrachtiger en 17% zachter waardoor je lekkerder loopt dan ooit. En lichter. En sneller. 

Het vernieuwde Airmesh-bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen en een comfortabel omsloten gevoel. De uitneembare Premium Insock-sockliner geeft een veel instapcomfort. De DynamotionFit-technologie begeleidt je schoenen door de natuurlijke afwikkeling heen waardoor je heerlijk loopt. De slijtzool geeft goede grip en tractie op zowel droog als nat wegdek.

Stuwende drive vooruit
De Wave-technologie in de tussenzool versterkt de stabiliteit en ondersteuning enorm. Dit is te danken aan de combinatie van twee lagen dempingsmateriaal in de vorm van een golf. Omdat de materialen verschillen in dichtheid en dempingsvermogen ontstaat een superieure demping en stabiliteit. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen worden hierdoor maximaal geabsorbeerd. De tussenzool van XPOP PU Foam geeft door zijn veerkracht veel energie terug die wordt omgezet in een stuwende drive vooruit.

Informatie
De Mizuno Wave Skyrise 2 is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom. Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.