persbericht

23 / 02 / 2021

terug naar press room

Lichtgewicht hoofdband voor alle seizoenen

Nieuw: Haglöfs L.I.M Tech Headband

De nieuwe L.I.M Tech Headband weegt slechts 15 gram. Superlicht dus. De felgekleurde hoofdband ziet er strak en sportief uit. Hij is gemaakt van fijn gebreide, rekbare stof. Het comfortabele materiaal zorgt er voor dat vocht snel wordt afgevoerd en je huid droog blijft. Informatie: www.haglofs.com.

De hoofdband beschermt je hoofd tegen ijzige kou, maar is ook ideaal voor de zomer. Hij voert zweet af en voorkomt dat het in je ogen terechtkomt. Opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen.

Informatie
De Haglöfs L.I.M Tech Headband is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 20. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

 

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.