persbericht

28 / 11 / 2023

terug naar press room

Lekker warm, van top tot teen

Teddy Homewear-collectie van De Witte Lietaer: Poncho Ganges, Plaid Laya en Yamuna Homesocks

De nieuwe Teddy Homewear-collectie van De Witte Lietaer houdt je lekker warm. Van top tot teen. Ze bestaat uit een poncho, plaid en sokken. De collectie is gemaakt van faux schapenvacht en daardoor heerlijk zacht. Ideaal om het in huis knus en gezellig te maken tijdens de koude wintermaanden.

De Poncho Ganges zoals de poncho voluit heet is aan twee zijden te dragen. De ene zijde is van écrukleurige sherpawol en de andere van lekker zachte fleece. De poncho is geschikt voor de hele familie: uniseks, unisize en voor elke leeftijd.

7 trendy kleuren
Hij is verkrijgbaar in 7 trendy kleuren:  Copper, Khaki, Petrol, Royal Blue, Safari, Vieux Rose en Wine Red. Net als de bijpassende Laya Plaid en Yamuna Homesocks.

De Laya-plaid is verkrijgbaar in het traditionele formaat (150×200 cm) en in een royale XL (220×240 cm). De grootste maat kan je ook als bedsprei gebruiken voor extra warmte ’s nachts. Verwen je deze winter dus met de warme, zachte en luxueuze Teddy Homewear-collectie van De Witte Lietaer.

Informatie
De Teddy Homewear-collectie van De Witte Lietaer bestaat uit de Poncho Ganges € 59,95, Plaid Laya (150×200 cm) €59,95 en Plaid Laya XL (220×240 cm) € 99,95. De Homesocks Yamuna zijn verkrijgbaar in de maten 35-40 en 40-46 voor € 29,95. Ga voor meer informatie naar www.home.dwl.be.