persbericht

11 / 03 / 2020

terug naar press room

Lekker sloffen op het strand

Met de outdoorsloffen van Glerups is een dagje strand verrukkelijk

De lentewind in je haar, een zonnetje, lekker sloffen op het strand. Pantoffels aan, pantoffels uit, een frisse duik en een warme kop thee bij de strandtent. Met de sloffen van Glerups is een dagje strand verrukkelijk. De outdoorsloffen met rubberen zool zijn er helemaal voor gemaakt: je voeten blijven lekker warm en droog en je loopt er makkelijk mee door het zand. Kijk voor meer informatie op www.binorm.nl/glerups. 

De pantoffels zijn gemaakt van 100% wolvilt en passen zich aan aan de vorm van je voet. Niet te strak, niet te los maar precies goed. Zo comfortabel dat je nooit meer zonder wilt. Je draagt ze natuurlijk met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkracht.

Het vilt is zacht en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De wol is geverfd met natuurlijke kleurstoffen en de zool is van natuurrubber. Het antislipprofiel van de zool geeft een goede grip, ook op natte en gladde ondergronden.

Informatie
Glerups outdoorsloffen met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups in acht prachtige kleuren. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.