persbericht

23 / 03 / 2023

terug naar press room

Laad je smartphone supersnel op

Grixx Dual Charger met USB-C Power Delivery en USB-A Fast Charge-aansluiting

De batterij van je smartphone wil je supersnel kunnen opladen. Dat gaat nu met de Grixx Dual Charger omdat hij USB-C Power Delivery ondersteunt. Hiermee laad je jouw smartphone tot 3x sneller op dan met een standaard 5W-oplader. Informatie: www.grixx.eu. 

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de snelheid van Power Delivery, dienen zowel je smartphone als oplaadkabel dit te ondersteunen. Gebruik daarom Grixx oplaadkabels die ook nog eens extra lang meegaan: ze zijn omhuld met gevlochten nylon en hebben aluminium connectoren en een verstevigde kabelbasis.

De Grixx oplader heeft een USB-C-aansluiting die 20W PD ondersteunt, waarmee je de batterij van je PD-compatible smartphone binnen 30 minuten voor 50% kunt opladen. De Grixx oplader heeft ook een USB-A-poort die Fast Charge ondersteunt. 

Grixx Lightning – USB-C kabel
De Grixx Lightning – USB-C-kabel ondersteunt power delivery en is geschikt voor het synchroniseren en opladen van Lightning-apparatuur (iPhone, iPad) met allerlei apparaten met een USB-C-aansluiting. De kabel is MFI-gecertificeerd waardoor hij, ook na een iOS-update, goed blijft werken.

Grixx USB-C – USB-C Kabel
De Grixx USB-C – USB-C-kabel ondersteunt power delivery en is geschikt voor het verbinden van USB-C-apparatuur met allerlei apparaten met een USB-C-aansluiting, zoals smartphones, tablets, opladers en notebooks. Ook voor synchroniseren en opladen.

USB Type-C, de nieuwe standaard
Een van de voordelen van USB-C is dat de connector zo gemaakt is dat hij altijd in de aansluiting past, zonder dat je hoeft te kijken of je hem er op de juiste manier insteekt. Volgende jaar wordt USB Type-C in de EU de standaard oplaadpoort voor alle mobiele telefoons, tablets en camera’s. Met de oplader en kabels van Grixx zit je dus altijd goed. Informatie: www.grixx.eu. 

Informatie

  • Grixx Oplader met USB-C en USB-A aansluiting, winkeladviesprijs € 10,99
  • Grixx Lightning – USB-C-kabel, winkeladviesprijs vanaf € 15,99
  • Grixx USB-C – USB-C-kabel, winkeladviesprijs vanaf € 5,99

De Grixx kabels zijn verkrijgbaar in de kleur wit, in kabellengte 1m en 2m. Verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Informatie: www.grixx.eu.

* De genoemde laadtijd is een gemiddelde. De laadtijd is afhankelijk van meerdere factoren. De werkelijke laadtijd kan verschillen per op te laden apparaat.

Over Grixx
Grixx biedt een complete lijn mobiele accessoires waarmee je het gebruik van jouw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur kunt optimaliseren. Het assortiment bevat koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer.