persbericht

30 / 08 / 2023

terug naar press room

Kreukvrij op zakenreis

Met de nieuwe Tefal Pure POP kledingstomer

Je opent je koffer en je ziet het al: je overhemd of blouse zit in de kreukels. Dan is het handig om de nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal bij je te hebben. Die is compact en effectief: hij haalt de kreukels uit je kleding zonder een strijkplank te gebruiken. Dankzij het omkeerbare opzetstuk kan je er ook pluisjes en haren mee verwijderen. Ideaal voor op zakenreis en vakantie, maar ook voor thuis. 

De Pure POP is prachtig vormgegeven en heeft zelfs de Red Dot Design Award ontvangen. De kledingstomer ligt lekker in de hand voor last-minute touch-ups, is eenvoudig in gebruik en weegt slechts 700 gram. In 15 seconden is hij opgewarmd en startklaar om kreukels te verwijderen. Zo stoom je snel jouw overhemd, blouse, jas, jurk of colbert. Informatie: www.tefal.nl.

Omkeerbaar opzetstuk met 2 functies
Slim van Tefal is het gepatenteerde, omkeerbare opzetstuk dat je in een handomdraai van kant wisselt. De fluwelen kant gebruik je om kreukels uit je kleding te stomen en de andere kant is ideaal om je kleding pluis- en haarvrij te houden. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van de virussen en bacteriën en zorgt zo dat je outfit weer fris is.

De Pure POP heeft een snoer van 2 meter voor genoeg bewegingsruimte tijdens het stomen. Het afneembare waterreservoir vul je snel weer bij. Je bergt de ultracompacte kledingstomer op in het bijbehorende reistasje. Makkelijk op vakantie of zakenreis: voor een glad gestoomde verfrissing van alles wat uit je reiskoffer komt. De Tefal Pure POP is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: geel, blauw, groen en koraal.

Informatie
De nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten zoals Blokker, Bol, Coolblue en Mediamarkt. Consumentenadviesprijs: € 49,99. Informatie: www.tefal.nl.