persbericht

15 / 06 / 2023

terug naar press room

Korte werkbroek voor zomerse klussen

Nieuw: Rugged Flex™ Relaxed Fit Canvas Work Short

Squatten en liften alleen voor in de gym? Nee hoor. Of je nu tuiniert, dozen uitlaadt of fietst, deze korte werkbroek van Carhartt geeft je alle vrijheid om te bewegen. De Rugged Flex™ Relaxed Fit Canvas Work Short voor vrouwen is gemaakt van sterk canvas met ingebouwde stretch. Ideaal om met lekker weer buiten aan de slag te gaan.

Ook de flexibele tailleband geeft veel bewegingsvrijheid. De twee verstevigde achterzakken en schuine steekzakken aan de voorzijde zijn erg praktisch. Ideaal voor sleutels, tuinhandschoenen of een snoeischaar. Dankzij de moderne pasvorm zit de korte werkbroek als gegoten.

Niet kapot te krijgen
Het is altijd goed om een coole werk-outfit voor warme dagen in je garderobe te hebben. De korte broek is voorzien van versterkte, op de naad genaaide, riemlussen. Kortom, niet kapot te krijgen die broek. Op de achterzak vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Carhartt
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk ontwikkelt voortdurend technologieën om zijn werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit. Informatie: www.carhartt.com.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs Rugged Flex Relaxed Fit Canvas Work Short voor vrouwen € 59,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.