persbericht

07 / 06 / 2024

terug naar press room

Korte cargobroek met veel ruimte voor gereedschap

Carhartt Force™ Relaxed Fit Ripstop Cargo Work Short, ideaal bij zomers weer

Verwissel bij warm weer je favoriete werkbroek voor deze oersterke cargoshorts. Met veel zakken die volop ruimte bieden voor je gereedschap. De korte herenwerkbroek Force™ Relaxed Fit Ripstop van Carhartt is speciaal ontwikkeld voor harde werkers die deze zomer gewoon blijven doorgaan. 

De Cargo Short met ademende, FastDry™ stretch voert zweet snel af van het lichaam voor een droog en koel gevoel tijdens het werk. De pasvorm is erg comfortabel bij benen en zitvlak. De werkbroek zit als gegoten en geeft veel bewegingsvrijheid om je klus te klaren.

Twee grote cargozakken
De korte werkbroek heeft twee grote cargozakken met klep en blinde klittenbandsluiting. Verder twee schuine steekzakken en twee verstevigde achterzakken. Dankzij de driedubbel gestikte hoofdnaden gaat de broek jarenlang mee.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk ontwikkelt voortdurend technologieën om zijn werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit. Informatie: www.carhartt.com.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs: Force™ Relaxed Fit Lightweight Ripstop Work Short € 84,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al 135 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 3.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens
Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier