persbericht

24 / 06 / 2020

terug naar press room

Kleurrijke eyecatcher voor een eindeloze zomer

Nieuw: Regatta Mawson Swim Shorts II

Met de nieuwe zwemshort Mawson van Regatta maak je helemaal de blits. De modellen Sea Photographic Sea en Resort Photographic zijn echte eyecatchers op het strand. De lichtgewicht Mawson is voorzien van een elastische tailleband met aantrekkoord, twee steekzakken en een achterzak.

De zwemshort is gemaakt van uiterst zacht en sneldrogend stof. Je trotseert er alle golven mee dankzij de rechte snit die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. De mesh binnenvoering is daarbij heel comfortabel. Met de Mawson wordt het een eindeloze zomer vol zon, zee en zwembaden.

Informatie
De Regatta MawsonSwim Shorts II is in vele kleuren verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs € 25. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.