persbericht

14 / 11 / 2022

terug naar press room

Kerstcadeau met hoog aaibaarheidsgehalte

Iedereen wordt blij van voet- en hartverwarmende Glerups sloffen onder de kerstboom

Zoek je nog een lief kerstcadeau voor mensen die je dierbaar zijn? Wat dacht je van Glerups sloffen? Ze hebben een hoog aaibaarheidsgehalte, omdat ze mooi en heel zacht zijn. In deze tijd van het jaar zijn ze ook nog eens heel functioneel, want een warm gevoel begint bij heerlijk warme voeten. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups. 

Glerups sloffen zijn warm dankzij 100% wol van schapen die het goed hebben bij geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland en Denemarken. De pantoffels zitten als gegoten, ze vormen zich naar je voeten waardoor ze heel comfortabel aanvoelen. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor extra veerkracht.

All I want for Christmas is Glerups
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. Ze zijn handgemaakt en verkrijgbaar in de mooiste Scandinavische en natuurlijke kleuren. Voor het echte kerstgevoel zijn de rode sloffen een aanrader.

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95. Verkrijgbaar met leren zool voor binnen en rubberen zool voor buiten.

 

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.