persbericht

20 / 11 / 2023

terug naar press room

Kerstboom scoren met warme oren

Carhartt mutsen: warm, stretch, vormvast en met iconisch Carhartt logo

Ga je dit jaar weer een kerstboom scoren? Zet dan je Carhartt muts op, dan blijft je hoofd lekker warm. Je ziet er ook nog eens stoer uit, dankzij het iconische logo voor harde werkers. One size fits all: dankzij de stretch stof past een Carhartt muts altijd. Hij zit stevig en aangenaam op je hoofd zodat er geen wind onder kan waaien. 

De beanies draag je als het vriest, waait of sneeuwt. Ze zijn warm, onverslijtbaar en vormvast, daarom kom je de Carhartt muts overal tegen waar buiten wordt gewerkt. Bijvoorbeeld op de bouw, boerderij, tuinbouw, visserij en weekmarkt. Maar ook als je een kerstboom gaat scoren.

Knit Holiday Beanie
Er is zelfs een speciale Knit Holiday Beanie verkrijgbaar met gebreid sneeuwlandschap. Voor het ultieme kerstgevoel. Carhartt Beanies zijn ook ideaal om te dragen onder een helm, hoodie of oorbeschermers.

Informatie
Carhartt Beanies zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops, vanaf € 16,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com. 

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.