persbericht

06 / 09 / 2022

terug naar press room

Jack met geavanceerde warmte-efficiëntie en vochtregulatie

Nieuw: L.I.M Z|T SYNC 1 MID HOOD Jack

Het L.I.M Z|T SYNC 1 MID HOOD Jack dient als de buitenste tussenlaag van het Haglöfs Synchronized Performance Layering System. Het helpt de prestaties te optimaliseren en het levert een hyper-ademend vermogen en uitstekende vochtregulatie tijdens activiteiten met een hoge hartslag.

Een combinatie van gerecyclede Polartec Power Air en Polartec Power Dry stoffen zorgt voor geavanceerde thermische efficiëntie en vochtafvoer. Het heeft een stevig, glad oppervlak voor duurzaamheid en weersbestendigheid in combinatie met een open structuur voor een optimale luchtstroom. Het wordt geleverd met strategisch geplaatste zakken en functies die compatibel zijn met je klimuitrusting. Het jack is eenvoudig te bevestigen aan de binnenste tussenlaag.

L.I.M Series Z|T – Een echt gesynchroniseerd lagensysteem
L.I.M Series Z|T is een voorhoedecollectie van ultra-performance outdoorkleding, gebaseerd op de uitgebreide ervaring van Haglöfs met de L.I.M-serie. Z|T is een gesynchroniseerd lagensysteem dat bestaat uit een base shirt (basislaag) dicht bij het lichaam met een zeer open structuur, die ademt en je droog houdt. Vervolgens twee jacks (dubbele tussenlagen) die vocht afvoeren en warmte vasthouden. Tenslotte een duurzaam, ademend en comfortabel GORE-TEX PRO jack als buitenlaag, gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.

Getest door professionals
NEO-V is het testprogramma van Haglöfs dat wetenschappers en ontwerpers samenbrengt met toegewijde professionele ontdekkingsreizigers en berggidsen. De testers hebben de L.I.M Series Z|T-collectie vergeleken met hun favoriete uitrusting: de resultaten spreken voor zich. Er wordt veel minder vocht geproduceerd, met een gemiddeld 30% lagere luchtvochtigheid in het lagensysteem. En Z|T levert aanzienlijk stabielere temperaturen binnen een comfortabele temperatuurzone.

Gemaakt voor het hoge noorden
L.I.M Series Z|T is gemaakt voor outdoormensen die op zoek zijn naar de ultieme uitdaging. De collectie is aangepast voor Groenland, een omgeving waar je weken kunt doorbrengen zonder iemand te zien, bergen kunt beklimmen die nog nooit eerder zijn beklommen en uitgestrekte woeste landschappen kunt ervaren. Dit is het extreme Noordse klimaat, waar functionele uitrusting een kwestie van leven en dood is.

Combineer de lagen
Elk kledingstuk in de L.I.M Series Z|T-collectie is op zichzelf al uitstekend en kan afzonderlijk met andere uitrusting worden gedragen. Ze zijn alle superlicht en gaan nooit ten koste van duurzaamheid of prestaties. De echte vindingrijkheid komt naar voren als je ze bij elkaar optelt. Door lagen te combineren ben je altijd perfect gekleed voor de specifieke omstandigheden en kun je je eenvoudig aanpassen aan wisselende omstandigheden.

Informatie
Het Haglöfs L.I.M Z|T SYNC 1 MID HOOD Jack is vanaf augustus verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Informatie: www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.