persbericht

20 / 09 / 2022

terug naar press room

Indian summer in je slaapkamer

Bed- en badlinnen van MOOD!T is er voor iedereen, van jong tot oud, en heel betaalbaar

Hou je van een bohemian levensstijl met veel variatie? Met MOOD!T creëer je zelf een cozy sfeer in je slaapkamer en badkamer. Experimenteer met opvallende of juist rustige kleuren en voel de vibe van een kleurrijke Indian summer. MOOD!T heeft bed- en badlinnen voor het hele gezin en is ook nog eens heel betaalbaar. Zo ga je samen speels en kleurrijk door het leven. 

Kinderen vinden het heerlijk om te wonen in een huis vol kleur en afwisseling. En om een eigen handdoek te hebben of een eigenwijs dekbedovertrek. MOOD!T: it’s yours. Jong of oud, speels of sereen, rommelig of strak: voor elk wat wils.

Gebruik dit seizoen herfstkleuren als cactus en oranje, maar bijvoorbeeld ook een contrasterende kleur als navy blue. Niet alles hoeft binnen de lijntjes te zijn als het maar gezellig is. Binnenkort komt het merk ook met nieuwe kleuren en dessins en een lekker warme fleece poncho. Hou de website dus goed in de gaten: www.moodithome.com.

Made in Green-label van Oekotex
De kwaliteit van MOOD!T is uitmuntend. Alle producten hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument er tevens van dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

Informatie
MOOD!T dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar vanaf € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.moodithome.com.