persbericht

07 / 06 / 2023

terug naar press room

Hou je boodschappen koel en vers deze zomer

Nieuw: Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1500B

Inventum introduceert de vrijstaande koel- vriescombinatie KV1500B met een totale netto inhoud van 174 liter, voldoende voor huishoudens tot 4 personen. Ideaal om je boodschappen koel en vers te houden deze zomer. De KV1500B heeft een moderne vormgeving en is verkrijgbaar in stijlvol zwart. Bij aankoop maak je kans op een jaar lang gratis boodschappen t.w.v. € 5.000. 

De koelkast bestaat uit een koelgedeelte bovenin en een vriesgedeelte onderin. Het ruime koelgedeelte met een flexibele indeling is voorzien van energiezuinige ledverlichting en heeft een inhoud van 115 liter. Het 4 sterren, Low Frost vriesgedeelte met 2 vakken en een netto inhoud van 59 liter, heeft een invriesvermogen van 2,7 kg/24u.

Maak kans op een jaar lang gratis boodschappen
Bij aankoop van een vrijstaande Inventum koelkast, koeler, vriezer of vrieskist maak je kans op een jaar lang gratis boodschappen t.w.v. € 5.000. De actie loopt van 1 mei tot en met 31 augustus 2023. In de week van 11 september hoor je of jij de gelukkige winnaar bent.

Low Frost
De vriezer van de KV1500B is voorzien van Low Frost waardoor je hem maar tweemaal per jaar hoeft te ontdooien. Door een speciale techniek verdampt het vocht in het apparaat sneller en krijgt het geen kans om te bevriezen. Daardoor is er minder ijsvorming aan de binnenkant en op je etenswaren.

Schoonmaken van het vriesgedeelte gaat sneller en makkelijker dan bij een gewone vriezer. Het apparaat is verder voorzien van ledverlichting met een extra lange levensduur. Het verbruikt weinig energie en wordt nauwelijks warm, daardoor blijft het apparaat koeler en het energieverbruik lager.

De luxe koel- vriescombinatie biedt genoeg ruimte om al je etenswaren netjes en overzichtelijk op te bergen. Schoonmaken gaat eenvoudig omdat je alle onderdelen eenvoudig kunt verwijderen. Het is een koel- vriescombinatie met energieklasse E met 5 jaar volledige Inventum garantie zonder registratie en bijkomende kosten.

Informatie
Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1500B heeft een consumentenadviesprijs van € 379. Inventum koel- en vriesapparaten verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Ga voor meer informatie naar www.inventum.eu.

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip, tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, Inventum is overal aanwezig. Met innovaties gericht op een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.