persbericht

08 / 07 / 2024

terug naar press room

Hippe retrosneaker, vintage design

Nieuw: Regatta Marine Retro sneakers met lichtgewicht EVA-zool voor optimale demping

Stap old fashioned hip door de zomer met deze Marine Retro sneakers van Regatta. Design en kleur: vintage. Alles aan deze herensportschoen is retro, behalve het comfort, dat is helemaal van deze tijd. Het ventilerende, geweven breisel biedt veel ventilatie zodat je voeten altijd fris blijven.

Retro sneakers zijn hot, je ziet ze overal. Ze herinneren aan the good old days. Deze Marine editie van Regatta is cool en onderscheidend. En makkelijk te combineren met iedere casual look.

De sportschoenen zijn voorzien van TECFOAM-inlegzolen voor een super aangename pasvorm. Ze zijn afgewerkt met een lichtgewicht EVA-zool voor optimale demping. De Marine Retro sneakers zijn ideaal voor vrije tijd, hardlopen op de loopband, een wandeling door de stad of langs de kust.

Informatie
De Regatta Marine Retro sneakers zijn verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In Oxford Blue/Navy, Black en Dark Khaki. Consumentenadviesprijs € 50. Ga voor informatie naar www.regatta.com. 

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.