persbericht

13 / 08 / 2023

terug naar press room

Hippe regenlaarsjes die passen bij elke bui

Enkellaarsje Lady Bayla van Regatta: onmisbaar in je schoenencollectie

In welke bui je ook bent, regenlaarsjes Lady Bayla van Regatta passen altijd. Ze zijn comfortabel en erg fashionable. Je voeten blijven droog in elke regenbui omdat ze zijn gemaakt van waterdicht, gevulkaniseerd natuurrubber. De enkellaarsjes combineren perfect met een leuke damesregenjas of hippe festival-outfit.

De natuurlijke katoenen voering van de Lady Bayla is zacht en ademend. Het laarsje loopt heerlijk dankzij het gestanste voetbed van gerecycled schuim dat veel ondersteuning en demping biedt onder je voeten. Dat maakt ze ideaal voor een mooie wandeling in het bos, over het strand of door de winkelstraat.

Eenvoudig aan- en uittrekken
Het enkellaarsje is voorzien van een hiellus. In combinatie met de stretch zijkanten trek je hem eenvoudig aan- en uit. Ze sluiten mooi aan om je enkel waardoor er geen regen of sneeuw naar binnen valt. Met een vochtige doek maak je de laarsjes gemakkelijk weer schoon.

Of het nu zomer, winter, lente of herfst is: enkellaarsje Lady Bayla is onmisbaar in je schoenencollectie. In Groot Brittannië zijn ze een echte modetrend, maar langzaam veroveren ze nu ook de rest van Europa.

Informatie
Regatta Lady Bayla is in veel hippe kleuren verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 60 . Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.