persbericht

26 / 01 / 2020

terug naar press room

Het zakmes opnieuw uitgevonden

Nieuw: Leatherman FREE™ T4, het eerste zakmes met supersoepel, magnetisch openingsmechanisme

Leatherman heeft het zakmes opnieuw uitgevonden. De nieuwe Leatherman FREE T4 is namelijk een multifunctioneel zakmes dat supersoepel opent en sluit. Dat is te danken aan het innovatieve, magnetische openings- en vergrendelingsmechanisme. Het bedieningsgemak van een zakmes was nog nooit zo groot: er komt geen nagel meer aan te pas. Informatie: www.leathermanfree.nl.

De Leatherman Free T4 is een gereedschapskist in zakformaat met twaalf tools, verborgen in de handgreep. De T4 is uitgevoerd met een mes, schaar, flessenopener, priem, doosopener, vijlen, pincet en vier schroevendraaiers. Hiermee fix je in een handomdraai elke kleine klus.

Leatherman Free
De nieuwe Leatherman FREE-lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor de T4 een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. Er is ook een eenvoudigere versie uitgebracht, de FREE T2.

Informatie
De Leatherman FREE™ T4 en T2 zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. Consumentenadviesprijs T4 € 79,95. De T2 komt op € 49,95. Beide verkrijgbaar in zilverkleur. Ga voor verkooppunten naar www.leathermanfree.nl.

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim vijfendertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multitools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen.