persbericht

23 / 01 / 2020

terug naar press room

Download beeldmateriaal

Download tekst

Het voordeel van een druppelvormige rugzak

Nieuw: Tight Original, de retro design klassieker van Haglöfs in vijf maten

De nieuwe rugzak Tight Original van Haglöfs is een eerbetoon aan de beroemde klassieker waarvan er meer dan een miljoen zijn verkocht. De rugzak sluit perfect aan op het lichaam, vandaar de naam Tight. De druppelvormige voor- en zijpanelen zorgen voor een laag zwaartepunt zodat hij lekker licht draagt op de heupen. De schouders worden zo maximaal ontzien. Het adagium bij het ontwerp was dan ook: You should be moving, not your backpack.

De Tight-rugzak is door de jaren heen voor veel buitenmensen een trouwe metgezel geweest op honderdduizenden avonturen. Op basis van de constante feedback is de rugzak nu tot in elke vezel doorontwikkeld tot deze nieuwe versie. De druppelvormige vorm, de afneembare borstriem, de hoogwaardige YKK-ritsen, de ijsbijlriem: de Tight-rugzak is je ultieme metgezel in het wild of op kantoor.

De geupdate klassieker is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor langere wandeltochten. Hij is verkrijgbaar in vijf kleuren en maten, van XX Small tot XX Large. De rugzak heeft een gepolsterde heupgordel en veel handig vakken en extra’s. Hij is gemaakt van water- en vuilafstotende materiaal dat fluorcarbonvrij is behandeld.

Informatie
De Haglöfs Tight rugzak is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in vijf verschillende maten. Tight XX Small Orange € 60, Tight Medium Yellow € 80, Tight L Green € 90, Tight XL Purple € 120, Tight XXL Pink € 130. Informatie: www.haglofs.com.