persbericht

20 / 09 / 2022

terug naar press room

Heerlijke hondenjas in alle maten

De Regatta Dog Coat beschermt je hond tegen wind en regen

Stap je met je trouwe viervoeter de regen in om hem uit te laten? Trek hem dan een Regatta Dog Coat aan, dan komt hij lekker droog weer thuis. Dankzij Isotex 5000 is de hondenjas wind- en waterdicht en tegelijk goed ademend. Hij heeft een hoge hals zodat je hond van top tot teen wordt beschermd. 

De Dog Coat is verkrijgbaar in vier maten, dus welk hondenras je ook aan de lijn hebt, hij past altijd. De stof is soepel, ultralicht en lekker warm. Verstelbare klittenbandriemen zorgen voor de juiste pasvorm. De voering is van 100% polyester taft.

Dankzij de reflecterende biezen is je hond ook goed zichtbaar in het donker. Kortom, de Regatta Dog Coat is een ideaal buitendek voor je dierbare viervoeter. Het goede nieuws is dat Regatta nog veel meer leuke speeltjes, riemen en andere accessoires heeft voor de hond.

Informatie
Regatta Dog Coats zijn in meerdere kleuren, en in de maten S, M, L en XL, verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 20,50. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.