persbericht

26 / 04 / 2023

terug naar press room

Gouden sieraad voor je planten

Capi Groove NL Gold: bloempot, designobject en plantbeschermer ineen

Bloempot Groove NL van Capi is een sieraad voor elke huiskamer, tuin en balkon. De lichtgewicht bloempot is nu verkrijgbaar in de prachtige kleur Gold. Hij heeft een mooie Groove structuur, geïnspireerd op de verticale groeven in rotsen die ontstaan door natuurlijke erosie.

De Groove NL Gold is prachtig als designobject in je interieur. Een echte eyecatcher voor woonkamer, vestibule en serre, maar ook op kantoor. Voor buiten, in de tuin, op je terras of balkon, worden de nieuwe kleuren Black, Ivory en Anthracite wat meer gebruikt. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

Beschermer voor je plant
De pot komt buiten goed tot zijn recht om dat hij de wortels van je plant beschermt dankzij de oranje isolatielaag die zorgt voor een constante temperatuur in de pot. Met zijn zachte en aardse tinten is de pot de perfecte basis voor je plant en dankzij de kleurvastheid kan je de pot eindeloos laten stralen in de zon.

CO2 Neutral® label
Bloempot Groove NL is 100% klimaatneutraal geproduceerd in de Capi-fabriek in Tilburg en voorzien van het CO2 Neutral® label. Dit label garandeert dat bedrijven actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verlagen en compenseren.

De bloempotten uit de Made in Holland zijn 100% recyclebaar en altijd en overal te herkennen de oranje binnenkant en het oranje Capi-label. Ze zijn oersterk, hitte- en vorstbestendig, breukbestendig en met hun robuuste uiterlijk ook nog eens superlicht.

Ze hebben een levenslange garantie: Capi wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een ​​nieuwe te kopen. Dankzij het tijdloze karakter van de bloempotten blijven ze sowieso altijd te mooi om weg te gooien.

Informatie
Bloempot Groove NL is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops in de kleuren Gold, Black, Ivory en Anthracite. Consumentenadviesprijs vanaf € 44,95. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.   

 

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 25 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.