persbericht

06 / 12 / 2023

terug naar press room

Extra warme werklaars voor strenge winters

Redbrick Pulse Boot + Wool S7S met binnenvoering van warme, slijtvaste acrylwol

Sta je de hele dag in de vriezer of werk je buiten onder ijskoude omstandigheden? Zorg dan dat je warme winterlaarzen draagt. Zoals de gevoerde Pulse Boot + Wool S7S van Redbrick. Deze heeft een voering van warme en slijtvaste acrylwol. Zo blijven je voeten in topconditie en lekker warm, hoe koud het ook is. Verkrijgbaar in Brown en Black. Informatie: redbrick.eu.

De veiligheidslaars is geschikt voor de zwaarste werkzaamheden in sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw en veeteelt. De aluminium veiligheidsneus en metaalvrije antiperforatiezool beschermen je voeten tegen gevaar en het robuuste zoolprofiel biedt veel grip, ook op een oneffen ondergrond. De overneus beschermt de laars bovendien tegen slijtage wanneer je regelmatig op je knieën werkt.

Met veiligheidsklasse S7S beschermt de Pulse Boot uitstekend tegen water. Het waterdichte membraan loopt door het microfiber bovendeel heen, waardoor je voeten goed beschermd zijn en gegarandeerd droog blijven. Het bovendeel van microfiber geeft de stoere veiligheidslaars een echte leather-look: dit materiaal deelt veel eigenschappen met leer, maar is een stuk beter voor onze planeet.

Comfortabele pasvorm: Advanced Fit
Redbrick Pulse werklaarzen zijn ontworpen met een Advanced Fit voor meer comfort en stabiliteit tijdens de werkdag. Ze zijn voorzien van ergonomisch gevormde pads in de schacht, wat resulteert in een betere aansluiting rondom de kuit. De hals is wat smaller en zorgvuldig gesneden om wrijving te minimaliseren, waardoor de laarzen bijzonder comfortabel dragen.

Door deze innovaties kan het voorkomen dat je bij het aantrekken wat meer kracht moet zetten, maar hiervoor krijg je juist veel ondersteuning terug. Stevige lussen aan de zijkanten helpen om de laars gemakkelijker aan te trekken. Een smalle reflectiestrip op de hiel zorgt dat je beter zichtbaar bent in het donker.

De laars is voorzien van een uitneembare inlegzool die je gemakkelijk kunt uitnemen om hem na een zware werkdag goed te laten drogen en luchten. Ook kan je de zooltjes gemakkelijk vervangen voor een andere, gecertificeerde, inlegzool die beter past bij de vorm van je voet.

Informatie
Redbrick Pulse Boot + Wool S7S Veiligheidslaarzen zijn verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48, in de kleuren bruin en zwart. Verkoopprijs incl. BTW € 154,95. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.

Deze werklaarzen voldoen al aan de nieuwste norm voor veiligheidsschoenen, de EN ISO 20345:2022, en heeft de volgende eigenschappen: S7S CI HI FO SC HRO SR.

Over Redbrick
Redbrick is een eigen merk van Allshoes Safety Footwear, marktleider op het gebied van safety footwear in de Benelux. In de traditionele werkschoenenbranche wilde Redbrick laten zien dat het ook anders kan. Daarom bracht het merk in 2008 de eerste collectie veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt. De term Safety Sneaker moest nog worden bedacht. 

De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Redbrick is het originele merk Safety Sneakers. Het merk zit niet stil en blijft innoveren; inmiddels zijn er al meer dan een miljoen paar Redbrick-schoenen verkocht.