persbericht

26 / 01 / 2020

terug naar press room

Exotische extravaganza

dR Amsterdam introduceert de onweerstaanbare Leopard-collectie

In de gevaarlijk mooie Leopard-collectie van dR Amsterdam vind je beslist je nieuwe lievelingstas. De vijf beeldschone schoudertassen van leer hebben alle een onweerstaanbare luipaardprint. De collectie bestaat uit clutches, schoudertassen en handtassen. Je grijpt dus nooit mis. Stijlvolle, exotische extravaganza voor elke bijzondere gelegenheid. Informatie: www.dramsterdam.nl. 

dR Amsterdam, Compacte Schoudertassen
De compacte schoudertassen uit de dR Amsterdam Leopard-collectie hebben alle een verstelbare en afneembare schouderband. Gemaakt van echt leer, met bovenrits of flap met slot en lekker veel vakjes. Vanaf € 79,95.

dR Amsterdam Clutch
Deze prachtige dR Amsterdam Clutch is gemaakt van mooi soepel leer en heeft op de voorzijde een vachtje met een leopardprint. Hij is te dragen als clutch met polsband of als schoudertasje dankzij de meegeleverde afneembare en verstelbare schouderband. Ideaal: de tas heeft veel vakjes en een spiegeltje aan de binnenzijde. Het tasje heeft RFID-protectie waardoor je pasjes niet uitgelezen kunnen worden. Winkelprijs € 69,95.

dR Amsterdam Hand/Schoudertas
Deze prachtige handtas is een echte blikvanger en tegelijk erg praktisch. De tas is gemaakt van soepel leer met leopardprint. Met verstelbare schouderband ook ideaal als schoudertas. Op de website vind je handige schetsen waarop je de tas goed in verhouding kunt zien. Winkelprijs € 169,95.

 

Over H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy Lederwaren is een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds de oprichting in 1947 is het bedrijf uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. Daarmee creëren de designers van H.J. de Rooy keer op keer authentieke tassen en kleine lederwaren met een zeer trendy uitstraling voor jarenlang gebruik en plezier. Informatie: www.dramsterdam.nl.