persbericht

06 / 11 / 2023

terug naar press room

Eindig elke werkdag met fitte voeten

Nieuw: Carhartt Hamilton Rugged Flex® Waterproof S3 Veiligheidsschoen

Werkschoen Hamilton van Carhartt is zowat bestand tegen alles. De S3-veiligheidsschoen is ijzersterk en gemaakt voor harde werkers die onvermoeibaar zijn. De schoen is waterdicht en heeft een veerkrachtige dempingsconstructie met schokabsorptie om vermoeidheid significant te verminderen. Zo eindig je elke werkdag met fitte voeten. Informatie: www.carhartt.com.

Veiligheidsschoen Hamilton is gemaakt van gehydrolyseerd leer en kan op elke locatie worden gedragen, in droge en natte omstandigheden. Hij heeft een veiligheidsneus van polyester die je tenen beschermt tegen 200 joules gewicht en impact. De lichtgewicht niet-metalen antipenetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool doorprikken en letsel aan de voet veroorzaken. 

Geen last van transpiratie
Dankzij het waterdichte, optimaal ademende Storm Defender® membraan heb je geen last van transpiratie. De Hamilton heeft een optimaal instapcomfort: je trekt hem makkelijk aan met de lederen gevoerde lip. Hij heeft een energie-absorberende hielinlegzool met antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen.

De Vibram rubberen buitenzool zorgt voor extra tractie in het loopvlakontwerp, naast (SRC) slipweerstand, (HI) isolatie, (HRO) warmte en oliebestendigheid. Wanneer je veel uren van je werkdag staand doorbrengt zetten je voeten in de loop van de tijd uit. Daarom heeft Carhartt de pasvorm zo ontworpen dat er ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven.

Informatie
De Carhartt Hamilton Rugged Flex® Waterproof S3 Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 189,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.