persbericht

19 / 06 / 2023

terug naar press room

Een stralende was voor een heerlijke vakantie

De waspoeders van Klok zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid en een beter milieu

De vakantie wordt pas echt heerlijk als je wast met Klok. Alles wordt ecologisch verantwoord schoon met een stralend fris resultaat. Klok Waspoeder Wit bevat geen kleur- en geurstoffen en is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid die bewust ecologisch willen huishouden. Niet voor niets is het wasmiddel bekroond met het Groene Keuze-predicaat van de Consumentenbond.

Klok Waspoeder Wit wast alle witte en kleurechte was, ook bij lagere temperaturen, weer schoon en fris. Nog een voordeel: door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. Klok Waspoeder Wit is door de Consumentenbond ook nog eens aangeduid als beste witwasmiddel met allergielabel. Kortom, een goed product voor het milieu dat goed en veilig wast. Informatie: www.klok-eco.nl.

0% parfum en 0% kleurstof
Klok heeft ook een waspoeder voor de gekleurde was, Klok Waspoeder Kleur. Hiermee wordt de was, ook bij lagere temperaturen, stralend schoon met behoud van alle kleuren. De waspoeders van het Nederlandse merk zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen. Ze zijn ook nog eens huidvriendelijk, de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof.

Klok waspoeders zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Voor grootverbruikers is er nu de XXL waspoeder grootverpakking tegen een extra scherpe prijs en geschikt voor ca. 74 wasbeurten.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 6,39 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 23,50.

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.