persbericht

13 / 12 / 2023

terug naar press room

Een nieuw jaar, een nieuwe geur

Met de giftbox van Wasgeluk ontdek je de heerlijkste geuren voor je was, een mooie start van 2024

Met een nieuwe geur van je was krijgt het nieuwe jaar een fris en sprankelend begin. Welke geur je dan neemt is eenvoudig: 10 tegelijk. De giftbox van Wasgeluk bevat namelijk 10 geuren waardoor je zelf de lekkerste geuren kunt testen en kiezen. Voeg wasparfum toe aan je was en alles ruikt heerlijk. De mooie geurcomposities van Wasgeluk maken je iedere dag weer blij. Informatie www.wasgeluk.nl. 

Je kunt natuurlijk ook iemand anders verrassen met de giftbox van Wasgeluk. Deze overzichtelijke box bevat 10 geuren: Argan, Katoenbloem, Lavendel, Lotusbloem, Talk, Varen, Vanille & Cashmere, Jasmijn, Oranjebloesem & Citrus en Witte Musk. Wat nu zo mooi is: ook de ruimtes waar je wast en de was opbergt gaan heerlijk fris ruiken. Zo haal je eenvoudig een nieuwe ambiance in huis.

Natuurlijke ingrediënten
Wasgeluk ontwikkelt prachtige geuren met veel nuances en facetten voor kleding en bad- en beddengoed. Verwen jezelf door af en toe te variëren tussen de mooie geuren, zodat je ten volle geniet van alle parfumvariaties die Wasgeluk biedt. Je voegt slechts 10 ml geconcentreerd wasparfum toe aan de was voor een langdurige geurbeleving. Zo doe je extra lang met elke flacon.

De producten van Wasgeluk worden in Italië geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. Ze zijn dermatologisch getest, vegan en niet getest op dieren. De flacons zijn 100% bio-based, 100% recyclebaar en bevatten geen micro-plastics.

Informatie
De giftbox van Wasgeluk met 10 geuren wasparfum is verkrijgbaar bij drogisterijen, nagelstudio’s, kapsalons en modezaken en via www.wasgeluk.nl. Consumentenadviesprijs € 29,95. Klik hier voor de video van Wasgeluk met uitleg over wasparfum.

Over Wasgeluk
Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment bestaat uit wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België, Duitsland en de ABC-eilanden. Informatie: www.wasgeluk.nl.