persbericht

16 / 02 / 2020

terug naar press room

Een milieubewuste voorjaarsschoonmaak maakt je blij

Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een ecologisch verantwoorde opfrisbeurt

De lente begint pas echt met een lekkere opfrisbeurt van je woning. Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een milieubewuste voorjaarsschoonmaak. Niet voor niets komt Klok Waspoeder Wit als beste ecologische wasmiddel uit de test van de Consumentenbond. Daarnaast zijn de producten van Klok ook vriendelijk voor je huid. Daar wordt je pas echt blij van. Informatie: www.klok-eco.nl 

Met de producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest
Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Informatie
De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de nieuwe Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 24,99 (normaal € 35,63) en geen verzendkosten.

Nieuwe Klokbox
De nieuwe Klokbox bestaat uit de volgende producten:

  • Klok waspoeder kleur
  • Klok pow(d)er dose wit
  • Klok vloeibaar wasmiddel Wit
  • Klok afwasmiddel xtra care
  • Klok vaatwastabletten
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger

Over Klok
Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel. 
 

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.