persbericht

23 / 03 / 2023

terug naar press room

Een jaar lang bloemen voor moeder

Moederdagcadeau: jaarabonnement op de The Plant Box voor elk seizoen verse bloemen op balkon

Heeft je moeder een balkon of tuin? Verras haar dan op Moederdag met The Plant Box, de mooiste kant-en-klare bloemencreaties in een plantenbak. Bloeiende bloemen, aarde en voeding: het geheel wordt thuis afgeleverd, gemak dient de mens. Meer informatie vind je op www.theplantbox.com.

Geef je je moeder een jaarabonnement op The Plant Box, dan krijgt ze ieder seizoen een nieuwe creatie. Die wordt op een plantenbaal, die precies in de bak past, thuis afgeleverd. Het geheel wordt met zorg, bloemenkennis en creativiteit als een boeket samengesteld. Je kunt kiezen uit meer dan 30 creaties.

Plant Lover Club
The Plant Box werkt met vijf seizoenen: lente, vroege zomer, hoogzomer, herfst en winter. Wil je het hele jaar door een balkon vol bloemen dan kan je lid worden van de Plant Lover Club. Met een jaarabonnement heb je voor een vast bedrag per maand altijd verse bloemen om je heen. Erg leuk als Moederdagcadeau. Meer informatie vind je op www.theplantbox.com. 

De plantenbakken van The Plant Box hebben een tijdloos ontwerp en zijn oerdegelijk, weerbestendig en duurzaam. Ze zijn gemaakt van 100 procent gerecyclede plantaardige oliën. De universele houders van de plantenbak zorgen voor een veilige ophanging aan elk balkon. Het formaat van The Plant Box is 75 x 18,8 x 18,8 cm.

Schapenwol
Elke Plant Box wordt geleverd met een slof waar de bloemen in staan die bedekt is met schapenwol. Dit heeft niet alleen een onkruidwerende werking, maar zorgt ook voor natuurlijke en langdurige bemesting. Er wordt geen turf gebruikt, want veengebieden behoren tot de beste klimaatbeschermers op aarde omdat zij enorme hoeveelheden CO2 opslaan.

De plantenvoeding Blossom Magic wordt verkregen als fermentatieproduct van micro-organismen. Het versterkt op natuurlijke wijze de wortels en geeft langdurig energie. De bodem van de plantenbak heeft een ingebouwde drainagestrook, waardoor planten niet kunnen verdrinken en dus niet gaan rotten.

Informatie
Je kunt The Plant Box los bestellen vanaf € 85. Een jaarabonnement op The Plant Box met vijf keer per jaar verse bloemen op balkon, is verkrijgbaar vanaf € 299. Meer informatie vind je op www.theplantbox.com.

Over The Plant Box
The Plant Box levert Nederlandse bloemen! Het is een initiatief van twee Duitse jonge vrouwen, Anne Baltes-Schlüter en Alice Sare Özserin, die voor ogen hebben om de wereld groener en kleurrijker te maken. Met meer natuur in de stad, om te beginnen bij je eigen huis of appartement. En meer habitat voor vogels en insecten en meer bloemen om je heen om iedere dag van te genieten. 

De Berlijnse start-up The Plant Box levert aan balkonliefhebbers in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Kant-en-klare, bloeiende en fantasierijke plantencreaties, inclusief een 100% gerecyclede plantenbak en een universele balkonhouder.