persbericht

23 / 01 / 2020

terug naar press room

Download beeldmateriaal

Download tekst

Een golf van energie onder je voeten

Nieuw: Mizuno Wave Skryrise, de hardloopschoen die van afrol tot afzet tot landing is doordacht

De Wave Skyrise is een volledig nieuwe hardloopschoen van Mizuno. De schoen is gemaakt voor een comfortabele, energieke run: van afrol tot afzet tot landing. Je hebt als langeafstandloper het gevoel dat je met deze schoen de zwaartekracht volledig meester bent. Het moeiteloze, zwevende gevoel is te danken aan het ultralichte gewicht, de ongekende Foam Wave-demping en de veerkracht van XPOP.

De Mizuno Foam Wave bestaat uit twee zachte materialen die in de vorm van een golf op elkaar zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat een zool die erg stabiel is en zeer goed dempt. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen worden maximaal opgevangen en verwerkt. De tussenzool van XPOP PU Foam geeft door zijn veerkracht veel energie terug aan de atleet. Energie die wordt omgezet in een stuwende drive vooruit.

Voet en schoen zijn één
De Wave Skyrise is een duurzame loopschoen met ademend mesh aan de bovenzijde dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm. Je voet en de schoen worden één waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt. Het Japanse merk Mizuno staat bekend om haar innovatie, ergonomische intelligentie, constructietechnologie en materiaalgebruik en maakt haar faam in deze schoen volledig waar.

Informatie
De Mizuno Wave Skyrise is vanaf december verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Kleur: blauw. Consumentenadviesprijs € 134,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.