persbericht

14 / 12 / 2023

terug naar press room

Een dijk van een winterwerkjas

Carhartt Relaxed Fit Washed Duck Sherpa-Lined Utility Jacket, stoere jas voor harde werkers

Het Carhartt Duck Jack is speciaal ontworpen om kou, wind en zware dagen op het werk te doorstaan. De Full Swing™ technologie maakt dat het robuuste jack heel flexibel is en zorgt zo voor optimale bewegingsvrijheid. Jas en capuchon zijn gevoerd met zachte Sherpa-fleece en de mouwen met warm gewatteerd nylon. Informatie naar www.carhartt.com.

Dankzij de onverslijtbare duckstof van 100% katoen en de driedubbel gestikte hoofdnaden heb je een werkleven lang plezier van dit jack. Hoe langer je het draagt hoe mooier het wordt. Natuurlijk is het voorzien van het vertrouwde Carhartt-label op de linkerborstzak.

Veel handige zakken
Het jack heeft veel handige zakken, zoals je van Carhartt gewend bent. Twee steekzakken, twee borstzakken met kleppen en drukknoopsluiting en twee binnenzakken: een met ritssluiting en een met klittenbandsluiting. De stoere, driedelige capuchon biedt veel verstelmogelijkheden.

De rits aan de voorzijde heeft over de gehele lengte een stormflap aan binnen- en buitenzijde, met drukknoopsluiting. De stoere jas is gemaakt voor harde werkers die altijd maar doorgaan. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Informatie
Het Carhartt Relaxed Fit Washed Duck Sherpa-Lined Utility Jacket is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 179,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.