persbericht

23 / 06 / 2020

terug naar press room

E-mountainbiken in het prachtige berglandschap rond Lermoos

Hotel Post Lermoos, de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie in Oostenrijk

Steeds meer bergliefhebbers ontdekken de e-mountainbike. Hooggelegen bestemmingen zijn dankzij de elektrische ondersteuning voor iedereen goed te bereiken. Het berglandschap rond Lermoos is echt een aanrader. Een perfecte uitvalsbasis in deze omgeving is Hotel Post in Lermoos met volop ruimte en rust. Hier kun je na terugkomst in alle luxe bijkomen en ontspannen. Informatie: www.post-lermoos.at. 

Het berglandschap rond Lermoos heeft ontelbaar veel mooie fietsroutes. Je ontdekt op een ontspannen manier de talloze natuurschatten en heldere bergmeren rond de Zugspitze. Oplaadpunten en behulpzame fietsspecialisten zijn er in overvloed. Flinke hoogteverschillen overbrug je per lift. Informatie en veel fietstochten vind je op: www.zugspitzarena.com.

Veel ruimte
Hotel Post Lermoos biedt alle faciliteiten die je van een viersterrensuperiorhotel mag verwachten. Van wellnessresort tot beauty Spa, van fitnessstudio tot massagesalon en van sfeervolle hotelkamers tot sterrenrestaurant. Het hotel is zeer ruim opgezet zodat je met gemak overal de anderhalve meter afstand kunt bewaren. Met het Post Hygiëne Plus-concept worden alle maatregelen genomen voor een veilig verblijf. Nog een voordeel: het ligt op zeven uur autorijden van de Benelux.

Arrangementen Hotel Post Lermoos
Het Spa-complex van Hotel Post heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter. Hier vind je vele sauna’s waaronder een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je na een dag e-biken heerlijk tot rust in de Alpenweide  of in de Rest-Dream-Rooms. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Hotel Post Lermoos biedt aantrekkelijke arrangementen waarbij je overdag e-mountainbiket en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij. Dit is inclusief ontbijtbuffet, lunchbuffet, haute-cuisine 6-gangendiner, livemuziek en Post Alpin SPA met zwembaden, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimtes. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

 

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de zomer: natuurwandelen, MTB-tochten, golfen en wild spotten.