persbericht

07 / 06 / 2023

terug naar press room

Duizend-en-een-nachten heerlijk slapen

De Smart Collection van De Witte Lietaer is nu verkrijgbaar in vele, zomerse kleuren

Met de nieuwe kleuren van dekbedovertrek Olivia slaap je duizend-en-een nachten in een prachtig bed. De kleuren Arctic en Copper toveren je slaapkamer zonder al teveel moeite om een tot een zomers sprookje. Het Olivia bedlinnen uit de Smart Collection van De Witte Lietaer is duurzaam en ook nog eens heel betaalbaar. Informatie: www.home.dwl.be.

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Dit zomerseizoen komt Olivia weer met vele nieuwe trendkleuren.

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een extra wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

Eindeloos combineren
Olivia bedlinnen is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren waarmee je eindeloos kunt combineren. Je creëert elke denkbare ambiance met het kleurenpallet dat is ontworpen om perfect samen te gaan met elk interieur. Olivia is ook, in vele kleuren, verkrijgbaar als hoeslaken en lakenset.

Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met het Olivia bedlinnen.

Informatie
De Witte Lietaer Smart Collection is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Ga voor meer informatie naar  www.home.dwl.be.

  • Dekbedovertrek Olivia (Smart Collection) vanaf € 79,95
  • Badlinnen Ophelia (Smart Collection) vanaf € 15,95

 

Over De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.