persbericht

26 / 04 / 2023

terug naar press room

Duik fashionable de zomer in!

Nieuw: Regatta Loras Swim Shorts

De nieuwe Loras Swim Shorts van Regatta zijn kleurrijk en lekker licht om te dragen. De frisse leaves-prints zijn dit jaar helemaal hot. Zo duik je fashionable en trendy de zomer in. 

Loras Swim Shorts zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen dus vriendelijker voor de planeet. De polyester microvezelstof is sneldrogend, duurzaam en lekker zacht. Ideaal voor strandvakanties en relaxed-in-de-tuin-dagen.

De zwembroek heeft een trekkoord waarmee je de taille kunt verstellen. Met twee zijzakken en een achterzak heb je voldoende ruimte om belangrijke spullen op te bergen. Loras zwembroeken hebben een mesh-voering en zijn verkrijgbaar in veel modieuze kleuren. Zo kom je helemaal verantwoord voor de dag op het strand en in de strandtent.

Informatie
De Regatta Lora Swim Shorts zijn verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 40. Ga voor informatie naar www.regatta.com. 

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.