persbericht

13 / 09 / 2023

terug naar press room

Droog je wasgoed energiezuinig met een luchtontvochtiger

De nieuwe Honeywell TP Fit Luchtontvochtiger met wasdroogknop bespaart flink op energiekosten

Met de nieuwe Honeywell TP Fit luchtontvochtiger droogt je wasgoed veel sneller. Hij is goedkoper in gebruik dan een wasdroger omdat het energieverbruik veel lager is. Je drukt op de speciale wasdroogknop en het apparaat doet zijn werk. Per dag zuigt hij tot 12 liter vocht op uit de lucht, voert het water af en blaast droge lucht uit. Informatie: www.honeywellaircomfort.com. 

De Honeywell TP Fit verkort de droogtijd van de was met ongeveer een kwart en kost een vijftiende deel van het gebruik van een wasdroger. Hij is verrijdbaar, maar heeft ook een grote handgreep waardoor je hem eenvoudig bij je wasgoed plaatst. De TP Fit zorgt er ook voor dat schimmelvorming en muffe geurtjes in vochtige ruimtes effectief worden bestreden. Zo houd je de badkamer, kelder, keuken, wasruimte, woonkamer en slaapkamer goed droog en zorg je voor een gezond binnenklimaat.

Een luchtontvochtiger zorgt voor een gezonder binnenklimaat
Sinds de gasprijzen zo enorm zijn gestegen wordt er minder geventileerd in huizen om de warmte binnen te houden. Dit zorgt echter voor een hogere luchtvochtigheid in huis, wat onaangenaam kan aanvoelen en tot schimmel kan leiden. Het kan zelfs tot gezondheidsklachten leiden. Als je ramen snel beslaan is dat vaak een teken dat je huis te vochtig is. Dan is het tijd om de gecertificeerde TP Fit Luchtontvochtiger aan het werk te zetten.

Bovendien reinigt de TP Fit ook de lucht omdat vuil en stofdeeltjes in het filter achterblijven. Hij heeft een ingebouwde bescherming tegen oververhitting en voldoet aan alle strenge veiligheidseisen. Je kunt hem met een gerust hart dag en nacht laten draaien.

Het apparaat meet de vochtigheidsgraad van elke ruimte
De Honeywell TP Fit is erg gebruiksvriendelijk. Hij heeft een hygrometer waarmee je in elke ruimte exact de vochtigheidsgraad kunt meten en instellen. De 3-laags stoffilters kun je gewoon wassen waardoor je niet steeds nieuwe filters nodig hebt. Als de tank vol water is volgt een waarschuwingssignaal om hem te legen. Je kunt het apparaat ook op de afvoer aansluiten waardoor een langere, onbeheerde werking mogelijk is.

De fluisterstille luchtontvochtiger is speciaal ontworpen met de ventilatieopeningen aan de bovenkant van de unit waardoor hij dichter bij muren kan worden geplaatst. Verder is de Honeywell TP Fit uitgerust met een handige LCD-display en timerfunctie. 

Informatie
De Honeywell TP Fit is verkrijgbaar bij de elektronicaspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 199. De Honeywell TP is ook in twee grotere modellen verkrijgbaar:

  • Big (33L per 24 uur): € 399
  • Small (24L per 24 uur): € 299.

Ga voor meer informatie naar: www.honeywellaircomfort.com.