persbericht

04 / 07 / 2024

terug naar press room

Drie tips voor verkoeling in zomerse nachten

Zomerdekbed Doodle, gelkussen Alaska en katoensatijnen laken Olivia van De Witte Lietaer

De Witte Lietaer heeft deze zomer drie tips voor een aangename, koele nachtrust: zomerdekbed Doodle, gelkussen Alaska en katoensatijnen laken Olivia. Verfrissend beddengoed waarmee je de hele zomer heerlijk slaapt, ook als het erg warm wordt. Informatie: www.dwl.be. 

Dekbed Doodle: optimale temperatuurregulatie
Zomerdekbed Doodle van De Witte Lietaer zorgt voor de optimale temperatuurregulatie en uitstekende ventilatie. Het biedt verkoeling bij warmte en warmte bij kouder weer. Het lichtgewicht dekbed uit de Luxury Collection is gemaakt van 100% katoen en voelt nooit broeierig aan. Het is vederlicht en soepel, en wikkelt zich zacht om je lichaam.

Gelkussen Alaska: verkoelend en ergonomisch
Gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd, waardoor je sneller in slaap valt, zelfs tijdens de warmste zomernachten. De koelpads onttrekken warmte van je huid en creëren een verkoelend effect, wat helpt om je geest te ontspannen. Zo val je sneller in slaap.

Het innovatieve hoofdkussen combineert een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads. Het ontlast hoofd, nek en schouders en biedt tegelijkertijd ondersteuning voor een ontspannen slaaphouding.

Katoensatijnen laken Olivia: veel nieuwe trendkleuren
Als het te warm is om onder een dekbed te slapen, kies dan voor het lichtgewicht katoensatijnen laken Olivia. Het voelt heerlijk zacht aan op je huid en valt soepel om je lichaam voor een goede nachtrust. De satijnbinding geeft het laken een mooie zijdeglans. Dit zomerseizoen is Olivia beschikbaar in veel nieuwe trendkleuren.

Informatie
Het Doodle Dekbed van De Witte Lietaer is verkrijgbaar in alle gangbare maten. Winkeladviesprijs dekbed 240×220 cm: € 239,95. Adviesprijs Alaska Verkoelend Ergonomisch Gelkussen € 119,95. Adviesprijs Lichtgewicht Katoensatijnen Laken Olivia € 79,95. Informatie: www.dwl.be. 

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.