persbericht

12 / 05 / 2023

terug naar press room

Dijk van een heavyduty werklaars

Nieuw van Bata Industrials: SUMM+ Boot S3 werklaarzen voor de zomer

De nieuwe Summ Boot van Bata Industrials is een oersterke S3 veiligheidslaars, gemaakt van volnerfleer. Esthetisch design, comfort en veiligheid zijn hier verenigd in één werklaars. Hij heeft een uitstekende pasvorm en dankzij de stevige lussen en makkelijke instap trek je hem snel aan. Informatie: www.bataindustrials.nl. 

De SUMM Boots zijn verkrijgbaar in een zomer- en een wintervariant. Ze houden je voeten droog en in optimale conditie onder de meest barre omstandigheden. De Premium Fit inlegzool biedt uitstekende schokabsorptie en stabiliteit. Dankzij de CI-gecertificeerde buitenzool voor koude-isolatie is de laars perfect voor koude omstandigheden. Met de wintervariant blijven je voeten altijd aangenaam warm en daarnaast ook fris en fit dankzij de ademende wintervoering.

Speciaal ontwikkeld voor veeleisende sectoren
Bata Industrials heeft de laars speciaal ontwikkeld voor veeleisende sectoren als agrarische sector, bouw, transport & logistiek en zware industrie. Ze zijn extra veilig door de antipenetratie-zool van FlexGuard® kunststof, waardoor scherpe voorwerpen niet van onderaf kunnen doordringen. Je tenen zijn beschermd dankzij de lichtgewicht aluminium veiligheidsneus.

De SUMM boots zijn een aanvulling op het SUMM assortiment veiligheidsschoenen en maakt gebruik van dezelfde zool. Deze PU/TPU-zool (SRC) met speciaal ontworpen profieloppervlak zorgt voor een superieure slipweerstand. Zorgvuldig gekozen materialen als leer, technisch nylon en microfiber zorgen ervoor dat de laarzen de meest extreme omstandigheden aankunnen. Alle SUMM+ modellen zijn ESD en EN ISO 20345:2011 gecertificeerd. Kortom, de SUMM Boot is een dijk van een heavyduty werklaars.

Informatie
De SUMM Boot collectie van Bata Industrials bestaat uit vier modellen. Verkrijgbaar in Europa via distributeurs en in Nederland ook via shop.bataindustrials.nl. Adviesprijs SUMM Boot, vanaf € 99 excl. btw.

Over Bata Industrials
Vandaag de dag is Bata Industrials een van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen. Een globale speler met kantoren in Nederland, Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Kenia, India, China, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland. De veiligheid van vakmensen heeft wereldwijd ultieme prioriteit voor Bata Industrials. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in haar eigen laboratorium is het bedrijf trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Zo zorgt Bata Industrials ervoor dat vakmensen sterk in hun schoenen staan, lopen met vertrouwen en onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Informatie: www.bataindustrials.nl.