persbericht

10 / 06 / 2024

terug naar press room

De zomer start pas goed met een nieuwe zwembroek

Regatta Loras Swim Shorts in nieuwe fashionable prints

Duik deze zomer de zee in met een Loras Swim Shorts van Regatta, de zwembroek met fantastische pasvorm. De nieuwe modellen zijn voorzien van trendy prints als Sharp Green Palm en Oxford Blue Hawaiian, voor een kleurrijke strandvakantie. De zomer start pas goed met een nieuwe zwembroek. 

Loras Swim Shorts zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen dus vriendelijker voor de planeet. De polyester microvezelstof is sterk, sneldrogend en lekker zacht. De zwembroeken hebben een mesh-voering.

Met twee zijzakken en een achterzak heb je voldoende ruimte om belangrijke spullen op te bergen. Verder heeft de Loras een trekkoord waarmee je de taille kunt verstellen. Zo kom je helemaal verantwoord voor de dag in elke strandtent.

Informatie
De Regatta Lora Swim Shorts zijn verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 40. Ga voor informatie naar www.regatta.com.

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.