persbericht

04 / 04 / 2023

terug naar press room

De zomer begint met deze vrolijke strandtas

Nieuw: Regatta Stamford Beach Bag

De nieuwe Stamford Beach Bag van Regatta is een musthave voor iedereen die fashionable naar het strand wil gaan. De ruime draagtas is perfect om al je strandbenodigdheden mee te nemen. Het design is up to date met vrolijke strepen, grote schouderbanden en een stevige bodem. 

De milieuvriendelijke strandtas is gemaakt van gerecycled materiaal en afgewerkt met een veilige ritssluiting. Handig is het veiligheidszakje aan de binnenkant, voor lipgloss, spiegeltje of portemonnee, plus er is een clip voor je sleutels.

Zandvrij
Dankzij het formaat berg je makkelijk een stranddoek, bikini, leesboek en zonnecrème op in de tas. Ook fijn: je spullen blijven de hele dag zandvrij. Kortom, de Beach Bag is ideaal voor een dagje zonnebaden en relaxen op het strand, maar ook als stijlvolle shopper. Hij is verkrijgbaar in gestreept blauw, rood of geel.

Informatie
De Regatta Stamford Beach Bag is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 32,50. Ga voor informatie naar www.regatta.com.

 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.