persbericht

21 / 12 / 2022

terug naar press room

De Witte Lietaer presenteert nieuwe collecties op Horecava

Horecava, RAI Amsterdam, van 9 tot 12 januari 2023, stand 01.418

De Witte Lietaer International Textiles presenteert op de Horecava de nieuwe collecties voor restaurants en hotels. Van bedlinnen en bedtoebehoren, tot bad-, tafel- en keukenlinnen volgens de laatste trends. Zoals de Como-collectie voor badkamers en de bijpassende Tenero-collectie voor hotelkamers. Informatie: www.dwl.be.

De Como-collectie voldoet perfect aan de eisen van intensief professioneel gebruik en industrieel onderhoud. Met zijn minimalistische beige of grijze strepen straalt de collectie pure klasse uit. Het katoen voelt zacht aan en zorgt voor een goede absorptie.

Het bijpassend Tenero dekbedovertrek vult de stijlvolle collectie mooi aan. De katoenvezel van deze Tenero is gemerceriseerd wat de treksterkte verhoogt, de kleurvastheid garandeert en ook bij intensief gebruik en industrieel onderhoud de glans en de vorm behoudt.

Zeer lange levensduur
De stijl van de verschillende collecties van De Witte Lietaer International Textiles is weldoordacht met als doel een zeer lange levensduur. Het bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen straalt een tijdloze klasse uit. Wil je later uitbreiden of vernieuwen? Geen probleem, elke collectie lakens, handdoeken, dekbedovertrekken en tafellakens blijft beschikbaar.

Al meer dan 100 jaar is De Witte Lieataer een internationale speler op de markt voor professioneel textiel. Het merk levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, B&B’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders over de hele wereld. De Witte Lietaer heeft als doel om blijvend te innoveren om het comfort voor de hotelsector te optimaliseren. Bovendien ondersteunt het merk zijn klanten ook bij de ontwikkeling en creatie van een eigen huismerk.

Informatie
Horecava, RAI Amsterdam, van 9 tot 12 januari 2023, stand 01.418

De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
W: www.dwl.be

 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf, inclusief een volledige logistieke en technische ondersteuning. Alle producten voldoen aan de strengste technische vereisten voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.