persbericht

24 / 10 / 2023

terug naar press room

Download beeldmateriaal

Download tekst

De Witte Lietaer met nieuwe collecties op Horeca Expo en Horecava

Horeca Expo Gent, 19-22 november 2023 en Horecava Amsterdam, 8-11 januari 2024

De Witte Lietaer International Textiles presenteert op de Horeca Expo in Gent en op de Horecava in Amsterdam zijn nieuwe collecties voor restaurants en hotels. Van bedlinnen en bedtoebehoren, tot bad-, tafel- en keukenlinnen volgens de laatste trends. U vindt De Witte Lietaer op de Horeca Expo in stand 1610 – Hall 1 en op de Horecava in stand 01.418. Informatie: www.dwl.be. 

De Witte Lietaer presenteert onder andere de Galvano bedlinnen-collectie. Het Galvano dekbedovertrek heeft een prachtige satijnlook en is van een oersterke hotelkwaliteit in een 80% katoen en 20% polyester mengeling. Dit biedt het zalige gevoel en de voordelen van puur katoen, gecombineerd met extra voordelen in reinigen, strijken en lange levensduur.

De collectie straalt pure klasse uit en voldoet perfect aan de eisen van intensief professioneel gebruik en industrieel onderhoud. Het is nieuw toegevoegd aan de voorraadcollectie van De Witte Lietaer, waardoor de standaardmaten snel leverbaar zijn.

Tijdloze klasse
De verschillende collecties van De Witte Lietaer International Textiles hebben een zeer lange levensduur. Het bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen straalt een tijdloze klasse uit. Wil je later uitbreiden of vernieuwen dan is dat geen probleem. Elke collectie lakens, handdoeken, dekbedovertrekken en tafellakens blijft beschikbaar.

Al meer dan 100 jaar is De Witte Lieataer een internationale speler op de markt voor professioneel textiel. Het merk levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, B&B’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders over de hele wereld. De Witte Lietaer heeft als doel om blijvend te innoveren om het comfort voor de hotelsector te optimaliseren. Bovendien ondersteunt het merk zijn klanten ook bij de ontwikkeling en creatie van een eigen huismerk.

Informatie
Horeca Expo Gent, 19-22 november, Stand 1610 – Hall 1
Horecava, RAI Amsterdam, 9-11 januari, Stand 01.418

De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
W: www.dwl.be

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf, inclusief een volledige logistieke en technische ondersteuning. Alle producten voldoen aan de strengste technische vereisten voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.