persbericht

20 / 05 / 2021

terug naar press room

Compact opvouwbaar outdoorvest

Haglöfs L.I.M Mid Jacket: licht, stretchy, minimalistisch ontwerp

Haglöfs komt dit voorjaar met het L.I.M Mid Jacket voor actieve buitenmensen. Dit dunne, stretchy outdoorvest houdt je droog en warm tijdens tal van activiteiten. De open structuur zorgt voor een hoog ademend vermogen en snel transpiratievocht-transport. Dankzij het minimalistische design is het vest uiterst packable en lichter dan je ooit zou verwachten: 195 gram (heren, maat L). 

Het L.I.M Mid Jacket is mooi afgewerkt: glad aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Het vest is gemaakt van 4-way Pontetorto Tecnostretch-fleece dat goed aansluit op het lijf, hoe fanatiek je ook in beweging bent. De fleece is gemaakt van gerecycled polyester en is Bluesign Approved.

De afwerking van het vest bestaat uit platte naden die irritatie tijdens het sporten tegengaan. Verder is het vest voorzien van een borstzak met rits voor kleinere items die je bij de hand wilt houden. De rits bij de kin is afgedekt voor meer comfort.

Informatie
Het Haglöfs L.I.M Mid Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 110. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.