persbericht

12 / 07 / 2022

terug naar press room

Compact opvouwbaar nazomer-jack

Regatta Hillpack Jack: warm en waterafstotend

Als de frisse dagen zich weer aandienen is een lichtgewicht, gewatteerd jack ideaal. Zoals het nieuwe Hillpack Jack van Regatta. Het beschermt je optimaal bij lichte regenval dankzij de waterafstotende afwerking. Je kunt de jas compact opvouwen en in je tas stoppen als onderweg het zonnetje weer even gaat schijnen. Een fijn jack dus voor nazomerse dagen.

De jas is gevuld met gerecyclede lichtgewicht isolatie gemaakt van veervrij, synthetisch dons. Het zorgt voor een behaaglijk warm gevoel. De donsvulling is gemaakt van ongeveer vijf plastic flessen en isoleert zelfs als ze vochtig is, in tegenstelling tot natuurlijk dons.

De manchetten en zoom zijn afgewerkt met stretch om de elementen buiten te houden. De steekzakken met ritssluiting zijn lekker ruim voor handschoenen, sleutels of energierepen.

Informatie
Het Hillpack jack is in meerdere kleuren verkrijgbaar, in een dames- en herenuitvoering, bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 75. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.