persbericht

27 / 03 / 2020

terug naar press room

Combineer een frisse neus met trainingsarbeid

Mizuno Wave Rider 23: verbeter jezelf met Mizuno-technologie in deze bijzondere periode

Het is belangrijk om in deze tijd goed in conditie te blijven. Ga daarom lekker in je eentje hardlopen en gebruik deze periode om je prestaties te verbeteren. Mizuno introduceert daarvoor de Wave Rider 23. Een lichtgewicht hardloopschoen die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Hij is speciaal is ontwikkeld voor de allround hardloper die op zoek is naar dynamische demping en hoge energieteruggave. Info: www.mizuno.com.   

Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie, alles staat bij Mizuno in het teken van progressie en comfort. De iconische Wave-plaat werkt als een springveer die zorgt voor maximale voorwaartse energieteruggave. Dankzij de U4ic tussenzool voelt iedere landing zacht en de U4icX-vering in de hiel zorgt ook daar voor extra demping. Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen waardoor de Wave Rider 23 je voeten koel houdt en je hardloopprestaties verbeteren.

Verharde weg en bospaden
Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet. Hardlopen over de verharde weg voelt zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen erg stabiel en comfortabel.

De Wave Rider 23 heeft ademend mesh aan de bovenzijde dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm dankzij Dynamotion Fit. Je voet en de schoen worden één waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt. Vaak moeten lopers enige tijd wennen aan hun nieuwe schoen, maar niet bij de Mizuno Wave Rider 23: die voelt bij de eerste training meteen comfortabel en vertrouwd.

Informatie
De Mizuno Wave Rider 23 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

 

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.